Over Anita


Als boerendochter ben ik opgegroeid op een boerderij in Naarden. Omdat het boerin zijn niet in mijn bloed zit ben ik na mijn schooltijd gaan werken voor een bank.

Maar ik ben ondernemer in hart en nieren. Dus na 13 jaar bij diverse banken te hebben gewerkt ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen en heb 4 jaar lang in Hilversum mijn eigen hypotheekadvies kantoor gehad.

Intussen ontmoette ik Alexander en samen gingen wij af en toe naar een feestje. En als je dan gaat moet je natuurlijk ook leuk gekleed zijn. Omdat ik vroeger al redelijk creatief was achter de naaimachine was dit het moment waarop ik dacht: waarom maak ik zelf geen leuke partykleding...?! 

Langzaam ben ik begonnen met het ontwerpen en ook zelf maken van kleding. Eerst voornamelijk voor vrienden en kennisen maar al snel kreeg ik steeds meer aanvragen. Toen heb ik besloten om mijn eigen kledinglijn te gaan samenstellen. Dit heb ik ondergebracht in mijn bedrijf 2bseen. Een eenvoudige website was zo gemaakt maar na 12 jaar was deze toch wel verouderd en aan een nieuw fris uiterlijk toe.

Gelukkig ontmoette ik Mark Bakker van www.ontwerp77.nl  Mark adviseerde mij heel goed en zo kwam er een fijne samenwerking tot stand. De eerste grote stap was het veranderen van de naam. Geen 2bseen meer maar "Exclusive Anita". Vervolgens ben ik geleidelijk aan mijn collectie steeds exclusiever gaan maken. Ik werk met de mooiste stoffen en materialen en zorg ervoor dat ik ook steeds hierin blijf vernieuwen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit om de privacy van elke klant te waarborgen en zo ook elke klant de tijd en aandacht te kunnen geven die nodig is.

Ga jij ook voor kwaliteit en exclusiviteit? dan wens ik je veel plezier bij het bekijken van mijn website en hoop ik je binnenkort te zien in mijn showroom!